Flyttad och klar :)

I förregår flyttade jag ner till gamleby :) Kände inte en käft....Men tog i alla fall en rid tur i ridhuset på kvällen <3 Vi hoppade lite.

Igår måndag va första dagen i skolan, Träffade många trevliga människor :) Vi gick på en rundtur i Gamleby och sen till campingen vid vattnet där vi gjorde pinsamma lekar och grillade sen lite korv. Har fått en jätte snäll rumskompis som heter Julia :) Vi käkade panpizza när vi kom tbx, Sen vart de ''am möte'' som vi kallade de xD Vi berättade om oss själva. Alltså alla vi som delade kök på undervåningen :)

Och just nu sitter jag vid datan och skriver :) Julia sitter vid sin och okså bloggar, Snart ska vi åka buss till något ställe och sen ska vi åka tåget till västervik...Vet inte va vi ska göra där men återkommer väll med de :)

Saknar dig Amanda älskling <3333333333333333 

bilder kommer nog senare idag <3


ons

idag är de bara 4 dagar kvar tills jag flyttar, jag är såå sjuuukt nervös... men jag tror de kommer bli bra....Nalle ska  få stå i själva ridlektions stallet.... Fett nice <3 Just nu ligger jag och pratar med Amanda <33 Snart måste ja ju även börja packa...har inte gjort de än xD

Ikäll ska jag, mamma och mn syster på bio och kolla på broderna Karlsson. den verkar bra :)Titta vilken sööt liten bild jag hittade på min syrras son Lukas <3








RSS 2.0